tisdag 29 juli 2008

Det är vaaaarmt! För varmt!

Ja här har det inte blivit mycket gjort... Har jobbat 3 nätter, ragglat omkring kl 8 på morgonen med två superpigga hundar på Arendal där de kan springa, tappa bort sina bollar och bada medan jag ligger och blundar. Klockan 8,30 börjar det redan bli för varmt att överhuvudtaget kunna röra sig utan att nästan dö, så efter en timme har vi åkt hem och försökt att sova i detta tropiska klimat. Ungar som hoppar studsmatta på gården 2 cm från mitt huvud innanför det vidöppna fönstret har nästan fått mig att falla till föga och bli "den läskiga tanten" på 15a. Så har dessa 3 sista dygnen varit.

I övrigt har Anette och alla vi andra börjat få specialen att kännas helt verklig och den kommer ta mig tusan bli den bästa någonsin! :) Priser i överflöd,140 hundar som ställs ut, avelsbedöms, kör lydnad eller agility under tre dagar! Middag och grillkväll ovanpå detta för oss tvåbeningar. Det skall bli kul att se hur mycket ett gäng glada amatörer som aldrig har gjort detta förr kan ro iland, men just nu känns det som om det blir en klockren helg! (hoppas bara att värmen lägger sig lite....)

Synd bara igen att jag missar ett bröllop som nog sent kommer att glömmas av dom som är där! :) Lycka till med er aldeles egna stora dag,Fanny och Thomas!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för lyckönskningarna. Hoppas att ni får det kanonbra på rasspecialen!