måndag 29 december 2008

Ceasar Milan, en Hundviskare? I dont think so!


Ceasars egenhändigt designade halsband....

Viskar man med hunden när man designar ett sånt här halsband? Titta noga och länge så ser ni vad effekten blir, en smal dressyrlänk stryper över luftstrupen bla annat. Prova att utan hårt tryck lägga ett finger mot halsen på er själva där uppe så får man en uppfattning om hur känsligt det är...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Håller verkligen med dig. Är det lagligt i Sverige. Jag blir jätte ledsen, tänk om det missbrukas. USCH!!!
Hälsn Alex

Jenny Beckman sa...

Det är helt jävla stört att så många går på det också. Tycker jag ser folk överallt som flyttar upp halsbandet för att få "bättre effekt" och försöker efterlikna Ceasar M:s terrormetoder genom knyckar i halsbandet och väsningar med "fingerbett" i halsen....

Anonym sa...

Han är en särskild sort, den där Millan. Det övergår mitt förstånd hur någon med vett och vilja kan promota ett sånt f-nstyg till halsband.

Snääällla någon, kan vi inte snart få ett hundprogram på TV som INTE går ut på att man mosar hunden och sen försöker bygga en relation med det som blev kvar... Det är min nyårsönskan!

Anonym sa...

Efter att ha läst denna artikel: http://www.hundstunden.se/index.php?func=1500&arg1=53 fattar inte jag heller att det kan vara lagligt.
Hälsningar Stintan