lördag 12 december 2009

ACD i Sthlm, avslutning med mina duktiga grundkursisar med mera..

Ja, vi var i Sthlm förra veckan och det var en konferens som hade ett tempo så håret stod upp kan man väl säga... Många bitar var jättebra och några kunde väl lämnat lite mer att önska gällande hur man praktiskt skall använda informationen vi fick till att göra livet bättre för hundägare och deras hundar.
Jag bodde hos min "bästis" Lenö, som jag inte träffat på ett helt år och vi hann med både öl och skvaller innan det blev dags att köra hem. Mycket trevligt må jag säga!

Dagen efter var det måndag och vi körde avslutning på kursen som jag haft under hösten. Alla fick MVG på examensprovet som innebar att hundarna skulle springa förbi mig på inkallning för att först komma in till sin matte för att få sen som belöning springa bort till mig som suttit och läskat med kattmatsburkar, leksaker osv. Alla klarade detta galant och det överraskade både mig och deras ägare! KUL!

I torsdags hade jag föreläsning för ägare till hundar som är rädda på nyår och det kom så där många, jag hade önskat att fler förebyggde och började att förbereda sig en bra stund innan det börjar istället för att komma till kliniken under mellandagarna för att få utskrivet lugnande på recept.

Vi hade dessutom representanter där som berättade om D.A.P och Zylkene som är två helt naturliga preparat som hjälper till att lugna oroliga katter och hundar. Jag arbetar mycket med dessa produkter och rekommenderar dom flera gånger om dagen, fortfarande blir jag förvånad över det fina resultat som så många får efter behandling. Men resultaten talar för sig självt! Prova om ni har en orolig hund eller katt.

Jag har dessutom impulsköpt en ny kamera som gör mig såå lycklig! (Köpa julklappar till sig själv i förskott är helt klart underskattat!!:)

Tjuvkils huvud är underbart även en mulen eftermiddag!


"Fabbro" Kompis

Lejonkungen


En skeptisk kisse som vi mötte, sen följde han efter oss ett tag..
Balanskille

Kungen på Gullbringa

Trött katt somnat vid discokula
Ett tuggben i "macro"

Inga kommentarer: