onsdag 11 februari 2009

Ha! Jag har lyckats sno tillbaka min mailadress!!!!

Hotmailsupport bad mig svara på en massa frågor som bevisade att adressen till kontot tillhörde mig och det var ju ganska lätt. När jag beskrev vad som fanns kunde jag ju bara säga att 90% av mailen handlar om hundar och en viss röd kattunge,,, Jag fick ett svar tillbaks att de trodde nog att jag var den riktiga ägaren och vips kunde jag byta ut lösenordet, komma in igen och ge fingret till dom som försöker utnyttja mig att lura av mina vänner pengar! Det känns obeskrivligt gött!

Idag har även den blivit en lång dag och detta har berott på att en härlig grupp på 5 som går en grundkurs i klicker kom indönande för att visa upp sig och sina sköna hundar! Detta var andra tillfället och de som var helt nya för denna metodiken hade nog tyckt att det varit lite lurigt men de kämpar tappert på med sina vovvar som mer än gärna är med på noterna! Jag minns så väl hur det kändes precis när man var helt nybörjare och skulle försöka få in all info i huvudet, det är inte alltid så lätt... men jag tyckte ialafall att ni var jätteduktiga allihop och det är bara att testa sig fram. Fungerar det så är det bara att köra på, fungerar det inte som ni tänkt, omvärdera upplägget, gör det lättare, dela upp det i mindre sekvenser, utvärdera igen och om det fortfarande känns knas så ringer ni eller mailar mig! :)

Kolla in den här killen då! Nästa Fredag smäller det! Då snor jag honom!!! 9 veckor och 1 1/2 kg kärlek...

Idag har jag köpt en camouflagefärgad transportväska, en vattenfontän och ett halsband i gummi med små nitar också i gummi... helt onödigt men ändå, så snyggt och användbart!....

2 kommentarer:

Jenny Beckman sa...

vi är jättepeppade efter kursen i onsdags och nu har vi fått tag en egen bur, jätteroligt, och Luma älskar den redan!

Jenny o company sa...

Härligt! :) Så skall det låta!!!!