måndag 27 oktober 2008

Hagel i Kungälv.

Idag försökte jag ta mig i kragen trots att en lååång vecka har gjort att jag var minst sagt ganska trött. Jag packade in mina två supertaggade hundar och åkte til Kungälvs brukshundsklubb för att träna. Så fort vi kom ut på apellplan började det hagla helt horisontellt! Där stod jag och tyckte att min svarte kunde träna på fokus i alla fall och till en början var han tapper och försökte jobba men til slut gav jag upp då jag insåg att han faktiskt stod och blundade med sammanknipna ögon. Det är inte så lätt att titta upp då det haglar en rätt i ögonen.... Vi gav upp. Hemma har vi friskat upp tekniken att backa upp på grejer och det var någonting som verkligen fick igång honom! Han har inte fått göra detta sen han backade upp på TVn så att den välte och gick sönder.... 32 tums "tjocktv"... Kompis blev shejpad att stoppa tassarna i mina skor och det tyckte farbron var jättekul! Nu är det mörkt och vi får lägga upp en vardagsrumsplan för de kommande hagelfyllda kvällarna. Suck!

Ps. Jag vill tacka min vän Anette för alla fina foton av mina vovvar som jag får av henne! Appropå ingenting just idag! Ds

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja men, jag tittade igår på vovven som stoppade tassarna i tofflorna och tyckte det var ett kul trick. Kanske Kompis kan visa Ozzy?!

Vi har ju oxå´kört vardagsrumsträning idag och lite kul lek med de fina Nina Ottosson prylarna jag köpte på er nyöppnade klinik.
Sov Gott Goding!
//Cilla

Anette sa...

Varsågod!

Vi har också tränat inne - Maltendoesen snurrar numera som en äkta dervisch, och kan näääästan öppna och stänga skåpsdörrar. (Lite läskigt, man kan ju få den PÅ sej!)

Snurrat har han inte gjort sen han var valp, jag la ner det eftersom snurren hamnade så högt upp på repertoaren, han tycker det är en grym övning... får väl se om man får ångra sej. Inkallning med snurrande, ger det extrapoäng?

Ha en fin vecka!