torsdag 24 juli 2008

Träning idag med Åsa o Ehmo

Efter att ha handlat partytält och ryggsäck med kylfack inför specialen så var det träning på GMBK med Åsa o Ehmo. Dom jobbade med att shejpa in den stora schäfern in i en ruta av plaströr på 2 x 2 meter. Det gick finfint! Ehmo jobbade med en härlig attityd trots värmen och Åsa var svettig men glad.
Vi körde Kompis med dirigering genom ett fritt följ och till en början var han ganska svajig i värmen men han tog nya tag och jobbade fint han också. Han fick även apportera, skickas på rutan, och hoppa. De första två går jättefint men vid hoppet sätter han sig numer nära på andra sidan. Då fick han gå till Åsa som agerade target/fjärrbelöning då han fortsatte ut en bit.

Dito blev bara tränad i superkorta pass för fokus framför mig och sen med omvänt lockande i ståendet. Han har ju inget kommando för stå så han hade till en början lätt för att sätta sig men det löste sig snabbt med belöningsplacering. Han var jätteduktig och kunde stå fint och stilla med fokus på mig trots att Ehmo voltade runt honom. Vi avslutade med att trava honom i utställningskopplet och han var direkt med och tramsade faktiskt ingenting utan travade på jättefint med studs i steget! Kul!
Han ser ju oftast mer ut så här men jag vet inte om de holländska domarna hinner titta då....Dito och hans polare....

4 kommentarer:

Siv sa...

Hvor fikk du tak i plastrør? Skulle ønske det ikk evar så langt til Sverige, ellers skulle jeg kommet bort og trent med dere!
siv.svendsen@canis.no

Jenny o company sa...

Hej lilla norska! :) Jag sprang iväg till en sån där stor affär som säljer brädor, verktyg, trädgårdsgrejer, inredning, el och allt annat. Vi var först på väg att köpa lika tjocka rör som fanny har men sen hittade jag plaströr som man skall samla elsladdar i. dom är smalare och jag tänkte att det var lättare att gömma senare + att dom inte tar så stor plats i bilen... :) Sen köpte jag till "böjarna" för sig och kopplade ihop. Nu kan jag välja om jag vill göra en på 2x2 meter eller 3x3. Fiffigt va? Det finns säkert precis samma i Norge.

Karolina sa...

Hahahaha gud vilka ursköna yrväder det far omkring på bild! Vad kul de verkar ha! Jag var precis i Göteborg och letade febrilt i min mobil efter ditt nr som jag tydligen inte hade i nya mobilen. Hade tänkt att fråga om du ville ses en sväng. Nå ja det kommer väl fler tillfällen hoppas jag! Kramar Karolina

Jenny o company sa...

Ja snälla hör av dig nästa gång! vore toppen att snacka lite skit! :)