Bloggarkiv

söndag 29 juni 2008

Det gick så där....

Har nu varit på banken och fick mig ett riktigt uppvaknande... Om jag skall ta ett lån för att köpa det fina huset skulle det kosta cirka 12 000 i månaden! Inte så realistiskt för en ensamstående djursjukvårdare. Trist. Får nog leta vidare efter något annat.

Jobbar natt nu i helgen och gör inte så mycket med vovvarna dessa dagar. Man kan ju inte direkt säga att dom hjälper till med att betala den hyra vi har nu,så när jag vinglar hem på morgonkvisten är dom superpigga och förväntansfulla för dom har ju snarkat hela natten... Är detta rättvist?

4 kommentarer:

Fixaren sa...

Tråkiga nyheter... Men vi löser detta vettu! Man har la bott ihopa förut. Vi får starta tant-och-hund-kollektiv. Ska bara fixa lite grejer först...

Anonym sa...

Inte så tråkiga nyheter.
Vi har lösningen.
Du köper vårt hus. Endast 685 000 kr. Som hittat vilket du ser när du kollar vad du får för pengarna!!! Web.nr. 5181-4213

Vilket klipp va!?

Solbritt

Jenny o company sa...

Ja du Solbritt! Fint hus!Det hade varit perfekt om det inte hade legat föör långt bort. Härligt att leta hus och hitta ett med schappar på beskrivningsbilderna! :)Vart skall ni flytta då?!

Solbritt sa...

Blir lite långt till jobbet förstår jag.
Vi vet inte vart vi flyttar om vi får sålt, vilket inte är helt lätt. stället är ju lite speciellt med tanke på det "ogenerade" läget. vi har dock ingen brådska. Försöker flytta innan vi blir för skröpliga!

Solbritt